Esztétika és magas minőség

2021. ápr 30. | Hírek, Üvegkorlátok

A Debreceni Egyetem főépületével szemben épült University Residence beruházóinak szándéka az volt, hogy az átlagostól magasabb minőségben és a legkorszerűbb anyagok felhasználásával olyan épületet valósítsanak meg, amely modern formájával, fiatalos lendülettel hívogatja leendő lakóit. Az épület esztétikus külső megjelenésének kulcsa, központi eleme az üveg, melyhez az építtetők a BTS üvegkorlátokat választották.

Széles termékkínálatunkból a helyszíni adottságok és a tervek figyelembevételével az oldalfalra szerelhető D50 típusra, valamint a penthouse szinten sz NX50 modellre esett a választás. Az előbbi tökéletes megoldás, amennyiben nincs lehetőség a tartószerkezetet a padlóra rögzíteni, vagy nem szeretnénk, hogy a korlát csökkentse a teraszunk alapterületét. A D50 típust kihelyezve a peremre, a terasz minden négyzetcentiméterét hasznos térként tudjuk használni. Az NX50 típus letisztult, minimalista formájával hívja fel magára a figyelmet, karcsú, filigrán tartósínje sokak kedvence. Innovatív elemek, szokatlan formavilág jellemzi a University Residencet, és mi büszkék vagyunk rá, hogy a BTS üvegkorlátok hozzájárulnak az épület egyedi megjelenéséhez.

Bár az üveg sokáig luxusnak számított, s csak a modern gyártási technológiák tették lehetővé igazán nagy felületen az alkalmazását, melynek köszönhetően a kortárs építészet meghatározó elemévé válhatott, ma már elérhető a nagyközönség számára is. A BTS korlátok letisztult formáikkal, légies, mégis stabil szerkezetükkel megfelelnek korunk építészeti elvárásainak. A BTS üvegkorlátok tartószerkezete alumínium, melynek előnye, hogy viszonylag kis vastagságban is jelentős súlyt bír el, márpedig az üvegnek nagyon komoly súlya van. A BTS folyamatos termékfejlesztésének köszönhetően korszerű technológiákkal már egészen könnyű és karcsú szerkezetek állnak rendelkezésre. Ezek szinte láthatatlan módon, mégis nagyon stabilan rögzítik az üvegtáblákat, miközben minimálisan sem korlátozzák a kilátást vagy törik meg a panorámát. Egyedi megoldásainknak köszönhetően sorolható üveg az üveggel akár sarkoknál is.

Tapasztalja meg Ön is az üvegkorlátok előnyeit, tájékozódjon weboldalunkon az általunk kínált számtalan modellről! Amennyiben kérdései merülnek fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, hogy munkatársaink segíthessenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb korlátot.

Kapcsolódó termékek

C50

C50

Padlóra rögzített üvegkorlátrendszer

Címkék: üvegkorlát