Időtálló és esztétikus megoldások az oszlopos alumínium korlátokkal

2024. febr 26. | Alumínium korlátok

Ingatlan kivitelezésére kerül sor? A teraszok és a lépcsők biztonságos használatához érdemes az esztétikus és tartós, oszlopos alumínium korlátokat választani.

A korlátok és a kapaszkodók a biztonságért felelősek, ezért kiemelt szerepet töltenek be a mindennapi életben. A lépcsők mellett, a teraszok körül egyaránt nagy szükség van ezekre a szerkezetekre. Ahol nagy esély van a leesésre a szintkülönbségek miatt, ha valaki nem figyel oda, elengedhetetlen a megfelelő védelmet biztosítani.

Többféle típusú és méretű szerkezetek állnak rendelkezésre, amelyek meggátolják a problémák kialakulását. A korlátok nem csak a leeséstől védenek, hanem kapaszkodási, támaszkodási funkciót is ellátnak. A szerelést megelőzően számos szempontot szükséges figyelembe venni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredmény szülessen.

A saját lakóingatlan, a többlakásos épületek, valamint a közforgalmú épületek esetében is fontos feladat a korlátok elhelyezése. Az alumínium felhasználásával időtálló, strapabíró, ugyanakkor esztétikus megoldásokra van lehetőség. Ez a tartós, jól ellenálló anyag kiválóan tölti be a szerepét bárhol, és különféle megjelenésű korlátok kivitelezésére alkalmas.

Az oszlopos alumínium korlátok lehetővé teszik a látványos megoldást üvegekkel. Teljesen zárt és üvegezett rendszer, vízszintes és függőleges pálcás, különféle keresztmetszetű profilokkal ellátott rendszerek egyaránt választhatóak. Attól függően, hogy pontosan milyen környezetben, mennyire magas helyen igyekszik a biztonságról, az esztétikus és praktikus kialakításról gondoskodni, más-más szerkezetek tesznek eleget az elvárásoknak.

Ha magas, vagy kifejezetten nagy teherbírású, oszlopos alumínium korlátokra van szükség a tervek megvalósításához, szintén a legjobb helyen jár. Nálunk elérhetőek ezek a változatok is. Minden alkatrészt biztosítunk, és költséghatékony, hosszú időn keresztül megbízható megoldásokkal várjuk.

Gondoskodjon az esztétikus megjelenésről és a biztonságról egyszerre! Szerezze be tőlünk a célnak leginkább megfelelő oszlopos alumínium korlátokat!

Kapcsolódó termékek

SL18

SL18

Teljesen zárt, teljesen üvegezett korlátrendszer

SL15

SL15

Front-üvegezett alumínium korlátrendszer