Rólunk

Ahol az alumínium tartóssága és az innovatív külső időtálló szépséget teremt

A korszerű építészetben a megfelelő korlátok kiválasztásakor a funkcionalitás mellett a stílus is nagyobb hangsúlyt kap, hiszen a jól megválasztott korlát kiemeli az épület arányait, tiszta, egységes formavilágot kölcsönözve.

A BTS alumínium korlátokkal bármilyen kreatív homlokzati elképzelés tökéletesen megvalósítható: az egymással kombinálható kör keresztmetszetű és szögletes elemek, a pálcás, üvegbetétes vagy vonalmenti megfogású, illetve keret nélküli modellek számtalan lehetőséget nyújtanak az egyedi igények életrekeltéséhez.

A magas minőségű alumíniumból, nemzetközi sztenderdek szerint készülő BTS korlátok megfelelnek az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek, gyártásuk a legmodernebb technológiát alkalmazó gépeken történik.

ORSZÁG

KONTINENS

ÉV

Miért alumínium korlát?

Az alumíniumot a modern építészetben a jövő anyagaként tartják számon. Számos előnyös tulajdonsága révén méltán rászolgált erre:

 

  • Sokoldalú – A felhasználás sokféleségének csak a fantázia szab határt
  • Költséghatékony – Remek ár-érték arány jellemzi
  • Hosszú élettartamú – Nem korrodál, nem igényel karbantartást
  • Formálható – Nehézségek nélkül megmunkálható, bármilyen elképzelés megvalósítható belőle
  • Újrahasznosítható – Az alumínium pozitív ökológiai mérleggel rendelkezik, mert 100%-ban újrahasznosítható, szállításnál pedig csekély súly jellemzi

Miért BTS alumínium korlát?

A BTS alumínium és üveg korlátot a funkcionalitás és a harmónia jellemzi, a hagyományos korlátokkal szemben pedig számos előnyös tulajdonsággal bír:

 

  • Időtálló – Mert nem kell időszakosan újra festeni, nem fog korrodálódni, extrém igénybevétel esetén is rendkívül ellenálló és alaktartó
  • Elegáns – Megjelenése légiesen áttetsző, egyedi stílust kölcsönöz az épületnek
  • Biztonságos – Az üvegkorlátok laminált biztonsági üveggel készülnek, TÜV minősítéssel rendelkeznek. A rejtett rögzítés miatt a BTS alumínium korlátokon nincsenek kiálló részek, csavarok, amelyek esetleg sérülést okozhatnak.
  • Egyedi igényekre szabható – Elemkínálatunk széles választéka és kombinálhatósága biztosítja vevőink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálását. Termékeink maximálisan testre szabhatók, tökéletes illeszkedés jellemzi minden modellünket.
  • Gazdaságos – Kedvező ár-érték aránya miatt az alumínium felhasználása egyre elterjedtebb az építőiparban

Rozsdamentes korlátok a modern stílus szerelmeseinek

A fa lépcsők, fa korlátok klasszikus, természetes vonalat képviselnek, szinte mindenhová illenek, mi mégis azt mondjuk, hogy eljárt felettük az idő! Gondoljon bele, hogy a fa felhasználása, mint olyan, cseppet sem környezettudatos döntés, ráadásul idő- és pénzigényes az ápolása, karbantartása. Nekünk van ennél egy sokkal jobb ajánlatunk, amit úgy hívnak, hogy rozsdamentes korlát.

A rozsdamentes korlát fantasztikusan sokoldalú, amit kifejezetten a modern stílus rajongóinak ajánlunk. Ezek a korlátok egyaránt illenek magánházakra és közintézményekbe, kültéren is jól mutatnak, de a belső terek stílusába is beilleszthetőek. A rozsdamentes korlátok egyik legjobb tulajdonsága, hogy hosszú távra lehet tervezni velük anélkül, hogy felújítással, festéssel kellene törődni velük kapcsolatban. Teljes mértékben újrahasznosíthatóak és még az ár-érték arányuk is igazán remek.

Ha felkeltettük az érdeklődését a rozsdamentes korlátok iránt, forduljon hozzánk bizalommal a közzétett elérhetőségeink egyikén!