Panorámához a vonalmenti befogású üvegkorlátot ajánljuk

2024. márc 26. | Üvegkorlátok

A vonalmenti befogású üvegkorlát kedvelt kiegészítő azoknál az ingatlanoknál, ahol a zavartalan panorámára helyezik a hangsúlyt.

A szép kilátás vonzó látványt nyújt egy reggeli kávéhoz a teraszon vagy a lemenő nap megcsodálásához a kertből. A panorámás ingatlanok nemcsak gyönyörű látványukkal jelentenek kiemelkedő otthont, de az értéküket is növeli a kilátás.

A panorámás ingatlanok keresettek és magasabb árkategóriába sorolhatóak azokhoz képest, amik nem rendelkeznek rendkívüli elhelyezkedéssel. Ha már panoráma, akkor nem érdemes elcsúfítani egy kő, fa vagy fém korláttal, ami elfogja a kilátást a lakók elől.

Az üvegkorlátok illenek a panorámához

Az üveglapokból összeillesztett korlát stílust és eleganciát is képes csempészni egy ingatlan külsejébe. Ezen kívül teret hagy a látványnak és légiesebbé teszi az erkélyt vagy a teraszt.

Egyértelmű, hogy a falécekből vagy vas rácsokból kialakított korlátok nem illenek egy ilyen különleges háttérhez. Mi az üveget ajánljuk, ami körülveszi az erkélyt vagy teraszt, de nem vesz el semmit sem a látványból.

A vonalmenti befogású üvegkorlát különleges megvalósításának köszönhetően nincsenek zavaró elemek. Nincsen tartószerkezet csak sínek, amik tartják az üveget és hozzárögzítik az erkély alapanyagához. A sínekbe gumitömítés vagy tartó elem kerül, amibe beékelik az üveglapokat.

A sín mellett pontmegfogók és spigot is lehet az üveg kiegészítője.

Az üveglapok pontosan illeszkednek egymáshoz és stabilan megmaradnak a helyükön. A vastagabb, víztiszta üveg bírja a terhelést egy bizonyos szintig, tehát megbízható korlátként működik. Modern és letisztult megjelenést kölcsönöz az egész épületnek.

Az üvegkorlát egyszerűen, az ablakhoz hasonlóan tisztítható, ha az időjárás vagy a használat nyomot hagy rajta.

A megrendelhető BTS üvegkorlátokról részletes katalógust és típusokra lebontott ismertetőket talál a honlapunkon. Amennyiben további részletek érdeklik, kérdése van hozzánk vagy az Önnek szóló árajánlatunkra kíváncsi, lépjen kapcsolatba kollégánkkal!