Vonalmenti befogású üvegkorlátot beltérre is!

2023. ápr 26. | Hírek, Üvegkorlátok

A vonalmenti befogású üvegkorlátok a lépcsők mentén is megállják a helyüket, hiszen egyetlen elemben testesítik meg a biztonságot és a kifinomult eleganciát!

Ha egy teraszról vagy erkélyről van szó, a balesetvédelem mellett a zavartalan kilátás élvez még prioritást, nem meglepő hát, hogy ezt a területet egyértelműen az üvegkorlátok uralják. Ezen belül is népszerűek a vonalmenti befogású verziók, amik szinte láthatatlan védelmi rendszert alkotnak, így tökéletes választásnak bizonyulnak mindenhol, ahol jó, ha egyetlen elem sem csúfítja el a panorámát.

De mi a helyzet akkor, ha beltéri korlátrendszerre van szükség? Bár természetes szépségének köszönhetően ilyen környezetben a fa a legkedveltebb alapanyagok egyike, az nem harmonizál jól minden lakberendezési irányzattal. A vonalmenti befogású üvegkorlátok tökéletes alternatívát jelentenek a fa helyett azokban az otthonokban, ahol például a minimál dizájn jegyében lett kialakítva az enteriőr.

A lépcsők mentén általában nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a korlátok, mint az erkélyek és teraszok esetében, ám ez nem jelenti azt, hogy az üveg ne lenne jó választás. A légiesen könnyed, letisztult dizájn nagyfokú stabilitással párosul ezekben az elemekben, így tudnak minden elvárásnak megfelelni a vonalmenti befogású üvegkorlátok beltéren is.

Az esztétikai érték mellett azonban van még egy kiemelkedő érv, ami az ilyen üvegkorlátok beltéri alkalmazása mellett szól, ez pedig a fényáteresztő képesség. Azáltal, hogy az áttetsző üvegfelület utat enged a természetes fénynek, barátságos hangulatúvá és élettel telivé varázsolja az enteriőrt, ezen felül optikailag nagyobbnak láttatja a teret, így kifejezetten jó választás például modern garzonlakásokba.

Ön is szeretné kihasználni a vonalmenti befogású üvegkorlátokban rejlő előnyöket? Akár kültérre, akár beltérre keres stílusos korlátrendszert, kínálatunkban meg fogja találni azt a változatot, ami minden részletében passzol az elképzeléseihez. Nézzen szét nálunk, és kérje bátran szakértőink segítségét, illetve tanácsát!

Kapcsolódó termékek

C50

C50

Padlóra rögzített üvegkorlátrendszer