Üveg szélfogó: harmóniában a természettel

2023. jún 5. | Hírek, Üveg szélfogók

Ha üveg szélfogóval teszi teljessé a teraszát, zavartalan panorámát és maximális kényelmet élvezhet akkor is, amikor az időjárás kedvezőtlenül alakul!

Aki szívesen tölti idejét a teraszon, pontosan tudja, hogy egy pillanat alatt tönkreteheti a pihenést, ha az ártatlannak ígérkező szellő felélénkül. Az erős szél még nyáron sem esik jól, nem beszélve arról, mennyi bosszúságot tud okozni, ha valamit felkap és magával sodor. Mi lenne, ha mindezeknek búcsút mondanánk és többé nem kellene az időjáráshoz igazítani a kikapcsolódást?

A BTS szélfogó rendszereinek köszönhetően ez ma már korántsem lehetetlen, hiszen egy laza mozdulattal felhúzhatjuk a teraszt körülölelő üvegkorlátokat. Mivel a panelek közel két méteres magasságba emelhetőek, tökéletes védelmet élvezhetünk a változékony időjárással szemben, korábbi bosszúságunkat pedig messzire viheti a szél.

A szélfogó kiváló teherbírású, edzett üvegből készül, ami garancia a biztonságra, ugyanakkor az áttetsző felület csöppet sem zavarja a kilátást. Bár az üveget alapvetően városi környezetben, modern épületek elemeiként szokta meg a szemünk, szélfogó rendszerként szinte láthatatlan marad, így otthonunk tökéletes harmóniát alkothat a természet szépségével.

Míg a Prime névre keresztelt szélfogó magasságát tetszőlegesen állíthatjuk, addig a Smart rendszernek elég csupán egy érintés, és a maximális magasságba emelkedik. Mindkettő színtiszta kényelemmel ajándékoz meg a maga módján, a kérdés csupán az, hogy melyik verzió passzol jobban az elképzeléseinkhez.

A standard méretezésen túl egyedi szélességben is készülhetnek a panelek mindkét rendszer esetében, és ugyanígy az alumínium profilok színén is variálhatunk. Mindez azt jelenti, hogy a BTS üveg szélfogója bármelyik teraszon megállja a helyét és minden részletében illeszkedni tud leendő környezetéhez.

Ön sem szeretné többé megadni magát az időjárásnak? Varázsolja korszerűbbé teraszát egy remekbe szabott szélfogóval! Böngéssze át a műszaki adatokat, tekintse meg a rendszereinkről készített képeket és adja le rendelését, mielőtt elfújja a szél az ötletet!

Kapcsolódó termékek

PRIME

PRIME

Szélfogó rendszer

Smart

Smart

Szélfogó rendszer