Az üvegkorlátok új dimenziója: légies könnyedség egy kis csavarral

2022. nov 10. | Hírek, Üvegkorlátok

Ha igazán exkluzív megjelenést szeretne elérni, a vonalmenti befogású üvegkorlátok izgalmas kínálatában megtalálja az Önnek való változatot!

A modern építészet egyik legkedveltebb alapanyaga az üveg, amiből könnyed megjelenésű, mégis tekintélyt parancsoló elemek, köztük korlátok születnek. Az üveg színtiszta eleganciát közvetít és bár elsőre talán ridegnek tűnik, mégis élettel telivé varázsolja az épületeket, ami annak köszönhető, hogy tökéletesen átereszti a természetes fényt.

Mindezekből adódóan sokak ízlését nyerik el az üvegkorlátok, ezen belül is a vonalmenti befogású változatok, amikben a leginkább érvényesülnek az alapanyagban rejlő előnyök. Az ilyen korlátok minden részletükben illeszkednek a minimalista irányzathoz, letisztultak, mégis gyönyörűek. De mi a helyzet akkor, ha valaki nem szeretné beérni az átlagos megoldásokkal, és valami egészen különlegesre vágyik?

A vonalmenti befogású üvegkorlátok között vannak olyanok, amik az „egyszerű és nagyszerű” elvén készülnek, de egészen izgalmas variációkkal is lehet találkozni. Nézzünk ezek közül két lehetőséget!

  • Egyedülálló vizuális élményt nyújtanak a döntött vagy az ívelt korlátok, amik kicsit olyan hatást keltenek, mintha be akarnák csapni az érzékeinket. Ezek is megőrzik minimalista stílusukat, mégis tudnak nyújtani egy kis extrát, amitől magával ragadóvá válik az összhatás.
  • Különlegessé lehet varázsolni a teret LED kapaszkodóval ellátott üvegkorláttal, ami ugyan csak sötétedés után érvényesül, akkor viszont lenyűgöző hangulatot teremt. Egy kis játék a fényekkel még belefér a modern irányzatba, ugyanakkor egyedi karaktert ad az épületnek.

Ezekhez hasonló látványt szeretne elérni? Ha lát fantáziát a vonalmenti befogású üvegkorlátokban, mi segítünk Önnek megtalálni azt a verziót, ami minden részletében illik a megálmodott koncepcióba. Nézzen körül weboldalunkon, böngéssze át katalógusainkat, és tervezze meg saját üvegkorlátját! Ha már tudja, mit szeretne, esetleg tanácsra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolódó termékek

C50

C50

Padlóra rögzített üvegkorlátrendszer