Az üveg szélfogókról bővebben

2021. aug 30. | Hírek, Üveg szélfogók

szélfogóknak köszönhetően a terasz szezon nem érhet véget a nyárral. A BTS üveg szélfogók maximálisan gondoskodnak a kényelemről!

BTS Alumínium állítható magasságú üveg szélfogó paravánjai már régóta elérhetőek Magyarországon is, amikkel szeles időben is élvezheti teraszát. A BTS termékfejlesztés után idén megérkeztek az egyedülálló új generációs SMART szélfogó paravánjaink. Egyetlen érintés hatására emelik az üveget 190 cm-es magasságig. Az egyedi technológia lehetővé teszi, hogy a felhúzott üveg rögzítés nélkül a kiválasztott tetszőleges magasságon megmaradjon.

A BTS windstop szélfogó rendszert azoknak az ügyfeleknek ajánljuk akik:

– Éttermet, kávézót üzemeltetnek és szeretnék, ha a vendégek a kerthelyiség kényelmét nem csupán a nyári időszakban élvezhetnék.

– Szeretnének a tavaszi vagy őszi szelesebb napokon is a teraszukon üldögélni.

– Megvásárolták balatoni nyaralójukat, gyönyörű panorámával, de mégsem tudják használni teraszt a folyamatos erős szél miatt.

BTS Windstop® állítható magasságú üveg szélfogó panelenként kapható, aminek maximális szélessége 1750 mm. Rendelhető normál méretben vagy akár testreszabott szélességben is. Az alsó rögzített rész  8 mm-es edzett üveg, a felső emelhető rész pedig 6 mm-es edzett üvegből áll. Leengedett helyzetben az üvegkorlát 1100 mm magas. Az emelhető üveg 800 mm, ami a korlátnak 1900 mm teljes magasságot ad emelt helyzetben. Az alumínium profilok RAL alapszínekben rendelhetőek, mint a 9010, 9016 fehér, 9005 fekete, 7016 antracit szürke árnyalatokban. Igény esetén egyéb standard RAL színekben is kaphatók a profilok.

Mondjon búcsút az erős szélnek, élvezze teraszán az üveg szélfogó előnyeit, adja le rendelését mihamarabb! Az elemek hosszú éveken át gondoskodnak a kellemes és komfortos körülményekről a teraszon. Gyönyörködjön a naplementében, pihenjen, kapcsolódjon ki barátaival a teraszán, használja ki százszázalékban a területet! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kapcsolódó termékek

PRIME

PRIME

Szélfogó rendszer

Smart

Smart

Szélfogó rendszer