Szélfogó rendszerrel lesz teljes a terasz!

2022. dec 30. | Hírek, Szélfogó rendszerek, Üveg szélfogók

Korszerű szélfogó rendszerrel komfortosabbá teheti a teraszon töltött időt vendégei számára, ráadásul egy kis eleganciát is csempészhet a kerthelyiségbe!

A vendéglátóiparban manapság igen szoros a piaci verseny, és csak az az üzletvezető lehet igazán sikeres, aki ügyel a részletekre. A kínálat mellett ugyanis az sem mindegy, hogy milyen környezetben töltik idejüket a vendégek, praktikussá és stílusossá kell varázsolni még a teraszt is, ha valaki szeretne nagyobb forgalmat generálni.

Egy kerthelyiség esetén az időjárás viszontagságaival szembeni védelemnek kell a legnagyobb figyelmet szentelni. Az erős napsütéstől és bizonyos szintig a csapadéktól is védik a vendégeket az okosan megválasztott árnyékoló rendszerek, de mi a helyzet a széllel?

Erre a célra lettek kifejlesztve a modern szélfogó rendszerek, amik egy alumínium vázszerkezetből és az azokba simuló üveg panelekből állnak. Az üveg, mint alapanyag itt kulcsfontosságú tényező, több szempontból is. Egy ilyen panel úgy tudja óvni a mögötte ülőket, hogy közben nem gátolja a kilátást és a természetes fényt is átengedi, sőt, mindezeken felül rendkívül elegáns.

Az üveg szélfogók akkor tudják teljes mértékben kiszolgálni a vendégeket, ha mindig az igényeknek megfelelően állítható a magasságuk. A mozgatás akár egyetlen érintéssel is történhet, a rendszer továbbfejlesztett változata, a WindStop Smart pontosan ezt tudja nyújtani. Egy ilyen szélfogóval nem csak a vendégeknek lehet kedvezni, hanem a személyzet munkáját is meg lehet könnyíteni.

Az általunk kínált szélfogó rendszerek mindegyike maximálisan biztonságos és időtálló, ráadásul karbantartást sem igényel. Bármelyik típus nyeri el a tetszését, a panelek szélessége és az alumínium profilok színe is alakítható, az új rendszer tehát minden szempontból olyan lesz, amilyet a környezet és az egyedi igények megkívánnak.

Ha úgy érzi, hogy éppen erre lenne szüksége, hogy tökéletesítse a teraszt a mi segítségünkkel! Nézzen körül honlapunkon, böngéssze át katalógusainkat, és kérje bátran ajánlatunkat!

Kapcsolódó termékek

PRIME

PRIME

Szélfogó rendszer

Smart

Smart

Szélfogó rendszer