Szélfogó rendszerekkel a terasz maximális kényelméért

2024. máj 14. | Szélfogó rendszerek

Szélfogó rendszer telepítésével jelentősen megnövelheti a teraszos napok számát, akár otthonában, akár vendéglátó egységében, így jobban kihasználva a szezont. 

A terasz egy nagyszerű lehetőség a kellemes időtöltésre, ezért érdemes arra törekedni, hogy maximálisan kihasználjuk, ahol rendelkezésre áll. A vendéglátó egységeknél ez különösen fontos, hiszen elég csak arra gondolni, amikor jó idő esetén elsőként a terasz telik meg. Szerencsére már több megoldás is van arra, hogy a kellemetlen időjárási jelenségeket kiküszöböljük, ezzel megnövelve a teraszos napok számát.

Szélfogó rendszerrel a szél ellen vehetjük fel a harcot hatékonyan. Az erős napsütés és az eső ellen könnyebb tenni, hiszen szebbnél szebb napellenzők kaphatók, illetve mutatós előtetők építtethetők, azonban a szél még ezek mellett is megkeserítheti a teraszozók pihenését.

Igen bosszantó, amikor az egyébként szép, napsütéses időt elrontja a viharos szél, ami mindent felkap és percek alatt “átrendezi” a teraszt, lehetetlenné téve a lazítást. A jelenség ellen a korszerű szélfogó rendszerekkel lehet hatékonyan védekezni. 

Mi is ez pontosan?

A szélfogó rendszerek edzett üvegből készülnek, stabil vázzal, így megfelelően ellenállnak a viharos lökéseknek isÁllítható magasságuknak köszönhetően mindig az igényeknek megfelelően használhatóak. Mivel az alapanyaguk üveg, nem veszik el a kilátást, nem teszik zárttá a teraszt, a fényt is maximálisan átengedik.

A szélfogó rendszerek a terasz nyitottságából adódó kellemetlenségeket küszöbölik ki anélkül, hogy elzárnák azt a külvilágtólHasználatuk egyszerű, az üvegek egy mozdulattal a kívánt magasságon rögzíthetőek, ami akár különböző is lehet. A szélfogó rendszereket ajánljuk minden vendéglátó egység számára, de az otthoni terasz is komfortossá varázsolható velük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szélfogó rendszerek iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden kérdésére szívesen válaszolnak.

Címkék: