Alumínium korlátok és kerítések: BTS minőség saját szereléssel

2023. febr 22. | Alumínium kerítések, Alumínium korlátok, Hírek

Ha tőlünk rendel alumínium korlátokat és kerítéseket, akár saját maga felszerelheti a rendszereket, az eredmény pedig garantáltan lenyűgöző lesz!

Egy ügyes kezű barkács rengeteg különféle átalakítást elvégezhet saját maga, csupán egy kis utánajárás szükséges. Az áruházak végtelennek tetsző kínálatában szinte bármi fellelhető egy korlátrendszer vagy éppen kerítés elkészítéséhez, egy-egy oktatóvideóból pedig el lehet lesni pár trükköt is. De biztos, hogy a végeredmény pont olyan lesz, amilyennek megálmodták a tulajdonosok?

Sajnos az esetek többségében látszik, hogy nem profi munkáról van szó, és nyilvánvaló, hogy senki sem kíván hosszú éveken át kompromisszumot kötni a „majdnem jó” elemekkel. Ha az otthonról van szó, csak a legjobb jöhet szóba, ez viszont nem zárja ki, hogy a tulajdonosok maguk is aktívan kivegyék a részüket a munkából, ha erre vágynak.

Mit szólna ahhoz, ha azt állítanánk, hogy tőlünk beszerezhet előregyártott félkész korlátrendszereket, melyek szerelése elronthatatlan? Gondoltunk a DIY megoldások híveire, és készítettünk alumínium korlátokat, amiket bárki felszerelhet saját maga, anélkül, hogy aggódnia kellene a végeredmény miatt. Ha ezt választja, csupán annyi a dolga, hogy rögzíti az oszlopokat és a helyükre illeszti az üvegeket.

Az alumínium kerítések kínálatába is kerültek olyan változatok, amik egyszerűen szerelhetőek, ezért ha érez hozzá kedvet, akár saját maga összeállíthatja a rendszert. Bár ezek alapvetően nem a „csináld magad” kategóriába tartoznak, de igény szerint minden háttértámogatást megadunk ahhoz, hogy Ön szerelje fel az új kerítést.

Az alumínium korlátok és kerítések jó választást jelentenek, ha fontos szempont a fenntarthatóság, és modern látványvilágra, színtiszta eleganciára vágyik. Akár a kerítések is kombinálhatóak üveg elemekkel, melynek köszönhetően a korlátrendszerhez hasonló megjelenést lehet kreálni, így ha mindkettőt tőlünk rendeli meg, lenyűgöző lesz az összhatás.

Ha érdekli a lehetőség, nézzen szét weboldalunkon, és rendelje meg az otthonához illő új rendszereket BTS minőségben! Szerelje maga, amennyiben úgy szeretné, ha pedig inkább ránk bízná a munkát, kérje bátran szakértőink segítségét!