4 érv, hogy miért érdemes az üvegkorlátok mellett dönteni

2023. jan 27. | Hírek, Üvegkorlátok

Az oszlopos alumínium korlátok üveggel kombinálva ideális megoldást nyújtanak teraszra, erkélyre, hiszen nem akadályozzák a kilátást és átengedik a fényt.

Az olyan ingatlanokban, ahonnan szép kilátás nyílik, azt mindenképp érdemes kihasználni, ehhez nem férhet kétség. Ma már általánosnak mondhatók a nagyméretű erkélyajtók, a hatalmas, tolóajtók a teraszok előtt, azonban a maximális hatáshoz ezeket mindenképpen érdemes üvegkorlátokkal kiegészíteni. Nézzük, miért!

1. Átlátszóság

Az üvegkorlátok legnagyobb előnye magában az alapanyagban rejlik, hiszen az üveg átlátszó, ezáltal a kilátás akadálytalan marad. Jól megtervezett berendezéssel lehetővé teheti, hogy a bentről, a kanapén üldögélve csodálhassa a látványt.

2. Világosság

A modern építészetben fontos szerepet kap a természetes fény. A nagy ablakok, a tetőablakok és az üvegkorlátok is hozzájárulnak otthona megvilágításához, így világos, barátságos hangulatú tereket hozhat létre.

3. Biztonság

Az üvegkorlát edzett üvegből készül, ami nehezen törik, karcolódik, és egyáltalán nem kell vele olyan kesztyűs kézzel bánni, mint azt elsőre gondolná. Maximális biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak is, méghozzá hosszú éveken keresztül.

4. Modern megjelenés

A modern építészetben az üveg igen népszerű alapanyag, elég csak az új irodaházak hatalmas üvegfelületeire gondolni. Ehhez remekül illik az üvegkorlát, amely az oszlopos alumínium korlátokkal kombinálva még korszerűbb megjelenést kaphat.

Cégünk egyedi alumínium korlátok és üvegkorlátok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A megrendeléseket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, Önnek ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és megosztja velünk az elképzeléseit.

Tekintse meg a honlapunkon található referenciaképeinket, és ha elnyerték a tetszését, bátran forduljon hozzánk bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.

Kapcsolódó termékek

SL18

SL18

Teljesen zárt, teljesen üvegezett korlátrendszer

SL15

SL15

Front-üvegezett alumínium korlátrendszer